Lëvizjet e pakujdesshme, thonjtë me majë, sipërfaqet e ashpra dhe shumë kushte të tjera mund të ndikojnë për keq tek getat tuaja të reja. Sa herë ju ka ndodhur që të dilni gjith qejf për t’u argëtuar dhe në atë moment gjithçka duket sikur ju shkatërrohet? Ju vini re që getat që kishit veshur janë grisur.

Por mos u shqetësoni më pasi gjithçka e ka një zgjidhje. Si të evitojmë grisjen e getave në mënyrë sa më thjeshtë? Gjithçka që ju nevojitet është një copë sapun. Në këtë mënyrë, situata mund të mos ruhet 100%, por të paktën ju vendosni kufijtë e kornizës problematike.

Megjithatë, mos harroni se kjo duhet bërë sapo ta kuptoni, në mënyrë që të kurseni kohë. Gjithashtu, zgjidhja e shpejtë vlen kryesisht për zonat e padukshme, pasi në pjesën tjetër shpëtimi i vetëm është një palë geta të dyta në çantën tuaj në rast nevoje. Sigurohuni të jeni gjithmonë një hap përpara asaj që mund t’ju ndodhë.

Rikujtojmë se, themeluesi, shpikësi dhe mendimtari amerikan, Benjamin Franklin, njëherë vuri në dukje se “në këtë botë asgjë nuk mund të thuhet se është e sigurt, përveç vdekjes dhe taksave”. Por nëse jeni një burrë i një moshe të caktuar, le të themi mbi 30 vjeç dhe jo të shekullit të 18-të, mund të shtoni në listë marrjen e një palë çorape si dhuratë. Dhe pavarësisht se sa i mbushur është sirtari juaj i çorapeve, kjo nuk është gjë e keqe. Nga këndvështrimi i dhuruesit, çorapet janë një dhuratë plot kuptim.