Takimet e para mund të jenë shumë të vështira dhe të ndërlikuara. Nëse ju nevojiten disa këshilla për në takimet e para, ato i gjeni më poshtë. Por mos harroni që në çdo rast të jeni vetvetja.

Të qenit i sjellshëm, mbajtja e kontaktit me sy dhe ofrimi për të marrë personin tjetër me taksi në shtëpi, të gjitha do të tregojnë se ju jeni një kandidat i përshtatshëm për një lidhje afatgjatë. Por tregoni kujdes që të mos dominoni bisedën. Në vend që të flisni pafund, ndaloni për frymë pas çdo fjalie për t’u dhënë atyre një shans për të ndërhyrë.

Kur bëhet fjalë për faturën në takimin e parë, ju bëni mirë të paguani pasi kjo ju jep shansin për të bërë humor me batutën  “mund të paguani herën tjetër”. Nëse ata këmbëngulin në ndarje të faturës dhe i thonë “jo” një takimi të dytë, merreni me dinjitet.

Kjo është e përhapur në takimet e aplikacioneve për takime, ku të gjithë kontaktet e mëparshme kanë pasur përfitimin e redaktimit dhe ri-redaktimit. Kur jeni në botën reale, hidhni tema tepër të lehta bashkëbisedimi, duke u mburrur me përulësi dhe duke u shprehur me guxim. Dhe sigurisht, rregulli kardinal: absolutisht asnjë gënjeshtër.