Është një vendim krejtësisht individual: ka çifte dhe individë që mendojnë se flirtimi, sado i pafajshëm, është thjesht i papranueshëm. Ka gjithashtu dhe të tjerë që mendojnë ndryshe. Sipas astrologëve, shenjat e mëposhtme të Horoskopit i përkasin patjetër grupit të dytë.

Shigjetari

Shigjetarët janë aventurierë dhe e kanë të vështirë t’i rezistojnë çdo gjëje emocionuese – kjo përfshin edhe flirtin. Kjo është arsyeja pse ata gjithmonë i nënshtrohen tundimit dhe flirtojnë me të tjerët, edhe nëse janë në një lidhje. Në të njëjtën kohë, u jep atyre konfirmimin se janë të dëshirueshëm pavarësisht nëse kanë një partner serioz.

Akrepi

Akrepat njihen për natyrën e tyre misterioze. Ato gjithashtu mund të jenë mjaft të paqëndrueshëm. Ata nuk e shohin si dramatik flirtin e pafajshëm, u pëlqen t’i mbajnë të hapura opsionet e tjera. Atyre u pëlqen kur të tjerët i admirojnë, kjo u rrit egon.

Peshorja

Peshoret janë simpatike dhe shohin të mirën tek të gjithë. Planeti i tyre sundues Venusi gjithashtu i bën ata të romantizojnë të gjithë botën. Prandaj, flirtimi – për shkak të natyrës së tyre – është i pashmangshëm. Ata thjesht duan të takohen me njerëz të rinj.