Shumica e shenjave të zodiakut kërkojnë dikë të veçantë që mund të bëhet pjesë e rrugëtimin të jetës me ta krah për krah. Megjithatë, ka nga ata që kanë një mentalitet të njeriut të vetmuar. Këta individë shpesh e shohin praninë e të tjerëve, si të dashurve apo miqve, si një pengesë në rrugën e tyre. Kur gjërat bëhen shumë të qëndrueshme ose të pritshme, ata ndërpresin lidhjet me të dashurit e tyre. Nga Peshorja te Shigjetari, shihni shenjat e zodiakut që i japin fund marrëdhënieve kur jeta bëhet shumë e parashikueshme.

Ujori

Disa njerëz ngushëllojnë shumë nga fakti se e gjithë jeta e tyre është e shënuar para tyre. Ata pëlqejnë të ecin sipas planit dhe të shijojnë stabilitetin që vjen nga një marrëdhënie afatgjatë. Megjithatë, Ujori është ndryshe. Atyre nuk u pëlqen të jenë të parashikueshëm dhe të pëlqejnë një faktor rreziku në jetë, sepse rreziqet çojnë në mundësi dhe shpërblime më të mira. Kur marrëdhënia e tyre bëhet shumë e qëndrueshme ose e parashikueshme, ata priren t’i japin fund.

Luani

Një Luan është vazhdimisht në gjueti për perspektiva më të mira dhe rrugë të reja për sukses më të madh në jetë. Shumë prej tyre e shohin jetën e tyre të dashurisë si një mënyrë për të qenë aventureske dhe për të eksploruar njerëz të rinj dhe përvoja të reja. Megjithatë, kur një marrëdhënie e qëndrueshme pengon natyrën e tyre flirtuese, ata zgjedhin t’i japin fund martesës ose partneritetit për t’i mbajtur gjërat interesante për veten e tyre.

Shigjetari

Kjo shenjë e zodiakut kërkon risi në çdo aspekt të jetës. Kur gjërat priren të ngecin pasi njerëzit kanë një marrëdhënie shumë të rehatshme, kjo e bën një Shigjetar të pakëndshëm. Më pas ata kërkojnë mënyra të reja për ta bërë jetën e tyre emocionuese. Ndonjëherë kjo do të thotë pabesi nga ana e tyre, e cila mund të jetë e dëmshme për partnerët e tyre. Një bisedë e sinqertë me të dashurin e tyre mund t’u shërbejë më mirë, por kjo shenjë e ajrit zgjedh të shkëpusë lidhjet. /TAR/