Kur biem në dashuri, disa prej nesh e kuptojnë menjëherë që kanë përjetuar dashuri me shikim të parë. Por ka nga ata që nuk u besojnë aq lehtë partnerëve. Disa mbështeten te familjet e tyre për të ndërhyrë, ndërsa të tjerë kërkojnë ndërhyrje hyjnore për t’u thënë se kanë gjetur atë për ta. Nga Ujori te Peshqit, këto shenja të Zodiakut kërkojnë një shenjë nga universi për t’u treguar atyre se janë të dashuruar.

Peshqit

Peshqit janë mjaft praktik, por edhe kjo shenjë e ujit nuk mbështetet në gjykimin e tyre dhe as në opinionin e familjes së tyre. Kjo është kryesisht sepse Peshqve u pëlqen të dinë se ka fuqi më të lartë që investohet në të ardhmen e tyre pra ka një ndikim nga universi. Prandaj, kjo shenjë e zodiakut shpreson për një sinjal ose simbol që do t’i tregojë diçka. Ata pëlqejnë të besojnë te fati dhe shpresojnë se gjërat janë të shkruara në yje.

Ujori

Për disa njerëz, të biesh në dashuri është një dukuri e mrekullueshme, por të tjerë si Ujori bëjnë shumë kujdes përpara se të pranojnë intensitetin e ndjenjave të tyre për dikë. Pavarësisht se sa i besueshëm është i dashuri i tyre apo ndeshja e dashurisë, Ujori nuk e rrëfen dashurinë e tyre për personin. Ata thjesht presin një akt të rastësishëm të providencës që u thotë se kanë gjetur shpirtin binjak.

Luani

Dashuria dhe besimi nuk shkojnë dorë për dore për disa njerëz. Ashtu si edhe pas një marrëdhënieje të qëndrueshme për një periudhë të gjatë kohore, një Luan nuk i beson në thelb të dashurit ose të dashurën e tij. Shumë herë, një luan shikon nga qielli për shenjën nëse ata kanë takuar apo jo personin e duhur për të rënë kokë e këmbë në dashuri. /TAR/