Dashi

Dashi udhëhiqet nga Marsi i zjarrtë, planeti i dëshirës dhe energjisë. Prandaj, ata janë gjithmonë në kërkim të ” sfidave dhe dramës së madhe”. I konsideruar si shenja më e egër e horoskopit, Dashi “është më shumë për joshjen se sa për një lidhje”.

Ata do të rikthehen në jetën tuaj përsëri dhe ju do ta keni mendjen sërish te ta. Kjo është aftësia e dashit, që t’ju bëjë për vete e më pas t’ju lërë.

Peshqit

Peshqit dashurojnë me zemër. Megjithatë, kjo shenjë ju bën që ju të mendoni non stop për të.
Nga ana tjetër, astrologët i përshkruajnë Peshqit si “artisti i madh i arratisjes” dhe thotë se ata janë “mjeshtër të shmangies”. Agresiviteti i tyre pasiv vjen nga një vend frike, ku ata i ndiejnë emocionet e tyre thellë, por kanë vështirësi t’i komunikojnë ato. Peshqit janë zemërthyes. Ata ju bëjnë që të mendoni shumë për ta dhe të lëndoheni.

Binjakët

Binjakët janë vazhdimisht në kërkim të përvojave të reja sepse e duan shumëllojshmërinë dhe stimulimin e vazhdueshëm mendor. Binjakët janë gjithashtu jashtëzakonisht kureshtarë dhe lehtë mund të intrigohen nga dikush.

Ata kanë një aftësi që i bëjnë të tjerët që të mendojnë vetëm për ta.

Kur t’i ndërpresin marrëdhëniet, Binjakët nuk do të humbasin kohë duke e bërë po aq publike lidhjen me partnerin e tyre të ri, pa marrë parasysh pak ndjenjat tuaja.