“Kur vjen puna tek zbulimi i tradhtive, intuita është arma më e fuqishme që keni,” është shprehur dedektivi privat Luke Athens në një intervistë të mëparshme për Daily Mail.

Përtej intuitës, ka edhe detaje të tjera që duhet t’i merrni në kosnideratë për të zbuluar të vërtetën.

1. Kërkoni për ndonjë rezervim të pazakontë bilete. Mënyrë tjetër për të kuptuar nëse po ju gënjen në lidhje me udhëtimin, është të shihni matësin e kilometrave në makinë, apo dhe nëse kilometrat e bëra i përshtaten distancës.

2. Kontroll në koshin e mbeturinave? Epo, një faturë e një darke për dy persona, një pako boshe prezervativësh, janë shenjë e tradhtisë së tij.

3. Telefoniii! Njerëzit janë shumë të fiksuar pas telefonit të tyre. Kështu që nëse ai/ajo e mban atë larg vetes, por edhe larg teje, atëherë është e sigurt që po fsheh diçka.

4. Llogaria bankare apo transaksionet bankare kanë aftësinë për të fshehur të vërteta.

5. Së fundmi, por jo për nga rëndësia, ndryshimi i stilit të jetesës. Nëse krejt papritur, ai/ajo nuk bën më të njëjtat gjëra si më parë, duhet të filloni të dyshoni.