Të gjithë na ndodh të kemi koleg të cilët nuk i durojmë dot. Ata angazhohen në “mikropolitikë” për të arritur qëllimin e tyre dhe përpiqen të manipulojnë eprorët e tyre.

Si në çdo vend pune ka shumë personalitete të ndryshme. Disa njerëz janë më të fortë se të tjerët dhe disa janë më konkurrues. Ka nga ata që qëndrojnë të ftohtë ose nga ata që janë gjithmonë të qetë dhe që përpiqen gjithmonë të ruajnë ekuilibrin.

Megjithatë, ka disa punëtorë që në vend që të përpiqen të bashkëpunojnë dhe të qetësojnë shpirtrat si kolegët e tyre, i hedhin më shumë benzinë ​​zjarrit dhe i drejtohen politikave të vogla për të marrë favorin e punëdhënësve.

E ndërsa, padyshim, astrologjia nuk ka të bëjë fare me marrëdhëniet e mira apo të këqija, duke gjykuar nga karakteristikat e shenjave më poshtë , më mirë mbani sytë hapur kur vjen puna për të kaluar kohë me to.

Virgjëresha

Kur vjen fjala te puna, Virgjëresha nuk pushon kurrë. Çështjet profesionale zënë pjesën më të madhe të trurit të saj, ndërsa në pjesën tjetër shqetësohet nëse kolegët do ta pëlqejnë apo jo.

Në të njëjtën kohë, ajo do të përpiqet të manipulojë eprorët e saj dhe të sigurojë privilegje, edhe nëse dikush tjetër i meriton më shumë. Obsesioni i saj me orarin ndikon edhe në jetën e tyre në zyrë, pasi kushdo që nuk ndjek orarin e saj përballet me bezdisje dhe shumë vërejtje.

Akrepi

Mjaft të dyshimtë, Akrepat preferojnë të punojnë vetëm, për të marrë gjithmonë meritat. Ata nuk u besojnë kolegëve të tyre dhe janë shumë konkurrues.

Ata shikojnë çdo lëvizje të të tjerëve, edhe nëse duken indiferentë dhe konsiderohen “misteriozë”. Të punosh me ta është një biznes i komplikuar, që nuk drejtohet nga besimi. Sigurisht, mendja e tyre dinake mund t’ju mbajë larg, por do të gjejë zgjidhje për shumë probleme.

Shigjetari

Kur bëhet fjalë për ndarjen e përgjegjësive dhe ngarkesës së punës, ata janë më të mirët. Megjithatë, ata do të jenë ata që do të kontribuojnë më pak në çdo projekt.

Ata gjithashtu kundërshtojnë gjithçka që dëgjojnë, duke pretenduar se njohuritë e tyre janë më të informuara dhe më të sakta, ndërsa mburren gjithmonë me përvojën e tyre profesionale. Ata mund të bëhen mjaft të paduruar për çështjet e punës.