Sipas astrologjisë, disa shenja kanë një tërheqje më të madhe për të falsifikuar të vërtetën dhe të tjera më pak. Asnjëri prej nesh nuk dëshiron të shihet si gënjeshtar, por për fat të keq, edhe sikur të donim, nuk mund të themi gjithmonë të vërtetën!

Disa e bëjnë për shkak të pasigurisë, disa për përfitime personale dhe disa… vetëm për argëtim. Sipas astrologjisë, disa shenja kanë një tërheqje më të madhe për të falsifikuar të vërtetën dhe të tjera më pak.

Shenjat e horoskopit që thonë më shumë gënjeshtra janë këto:

Peshqit: E vërteta është se Peshqit janë dinakë dhe përdorin gënjeshtra për të shmangur ngatërresat dhe situatat që i vendosin në një pozicion të pakëndshëm. Në fakt, ata nuk ngurrojnë ta shohin tjetrin në sy për të qenë më bindës dhe për të dhënë ndonjë justifikim.

Peshorja: Peshoret e kanë shumë të vështirë të marrin një vendim të prerë dhe për shkak se shpesh debatojnë dhe kundërshtojnë, duke ndryshuar fjalët çdo herë, kanë reputacionin e një personi me dy fytyra. Ata gjithashtu priren të gënjejnë sepse duan të shkojnë mirë me të gjithë.

Binjakët: Binjakët janë mjaft dinakë, duke kërkuar vazhdimisht të duken mirë në sytë e të tjerëve. Kjo është ajo që i bën ata të ndryshojnë fjalët e tyre sipas gjendjes në të cilën ndodhen dhe të bëhen të pasinqertë. Gjithashtu, nëse shtrydhin, e kanë në xhep justifikimin dhe gënjeshtrën, duke i justifikuar ata që i akuzojnë si gënjeshtarët më të mëdhenj të zodiakut.