Shpesh dëgjojmë se i ftohti është i mirë për shëndetin tonë.

Shëtitja gjatë ditëve të ftohta sjell një sërë përfitimesh për shëndetin tonë.

Në vjeshtë dhe dimër ajri ka kualitet më të mirë se sa në pranverë dhe verë.

Përveç pastërtisë, ajri në këtë pjesë të vitit është ideal për qëndrim në natyrë, shëtitje të gjata dhe të marrim thellë frymë.

– Më shumë energji

– Gjumë më i mirë

– Djegie të kalorive

– Truri punon më mirë

– Frymëmarrje më e mirë

– Më pak infeksione

– Ndiheni më mirë