Mary Jo Rapini, një psikoterapiste e specializuar në intimitet, seks dhe marrëdhënie, thotë se çelësi është të siguroheni që marrëdhënia juaj të jetë mjaft e fortë për të trajtuar një fantazi të zakonshme seksuale dhe se është diçka të cilën e doni të dy. Komunikoni me partnerin dhe zgjidhni nga kjo listë:

– Përfshini bojërat, akullin, ushqimet

– Bëni një lojë ku duhet të gjeni fantazitë e njëri-tjetrit

– Vendosni disa fantazi në copëza letrash, mbyllini dhe përzgjidhni në formë bingoje disa prej tyre

– Provoni skenarin “shefi/ja dhe nëpunësi”.

– Infermierja seksi

– Oficer policie

– Sportist

– Rikrijoni skena nga “50 Shades of Grey” ose “365 Days”

– Bëni seks në një vend të ndaluar ose jo të përshtatshëm

– Thërrisni një person të tretë t’ju bashkohet

– Përfshihuni në seks në grup

– Kënaquni me veten ndërsa partneri/ja ju sheh (ose e kundërta)

– Shihni njëri-tjetrin duke u masturbuar

– Përfshini lodra seksi

– Striptizë

– Shkoni në një klub striptizmi

+ Përfshini ide të tjera që i keni ju, por ne nuk i përmendëm