Sa herë që shohim se kemi gabuar në jetë, është praktikë e zakonshme t’i dërgojmë një mesazh me tekst individit që lëndojmë dhe të korrigjojmë gabimet tona. Epo, njerëzit e lindur në këto shenja të zodiakut shpesh e kuptojnë peshën e situatës disa vite pasi kanë bërë një gabim. Në marrëdhëniet romantike, ata nuk janë të bindur se janë fajtorë për situata të caktuara. Por vite më vonë, kur realizimi godet, ata e kuptojnë gabimin e tyre. Si rezultat, ata priren të telefonojnë ish-in e tyre dhe të ripërsërisin të kaluarën dhe të sigurojnë që të gjithë të jenë në të njëjtën faqe. Kështu e pranojnë fajin dhe në fund i kërkojnë falje ish-partnerit. Shikoni kush janë këto shenja të horoskopit:

Dashi

Sa herë që ka një mosmarrëveshje midis dy të dashuruarve, kjo shenjë e zjarrit mund ta ketë të vështirë të ruajë qetësinë. Ata shpesh besojnë se kanë një këndvështrim më të vlefshëm në disa rrethana, pavarësisht se çfarë mendon personi tjetër. Meqenëse ata udhëhiqen nga Marsi, Dashi mund të tundohet të marrë një qëndrim mbrojtës në vend që të kërkojë falje për gabimet e tij menjëherë. Kjo ndonjëherë shkakton distancë në marrëdhënie dhe madje mund t’i japë fund bashkimit. Mirëpo, kur i bie në sy se gabimi ishte i tyre, ata pranojnë pasojat e veprimeve të tyre dhe nuk mbajnë mëri. Kjo mund të bëjë që personat që i përkasin kësaj shenje të telefonojnë ish-in e tyre edhe nëse kanë kaluar vite pas grindjes për të kërkuar falje në një mënyrë të shkurtër, të ëmbël dhe të saktë.

Gaforrja

Shumë njerëz besojnë se për shkak se shenjat e ujit kanë një brez të fortë empatik, ata mund ta kuptojnë menjëherë kur janë ngatërruar dhe kanë gabuar. Megjithatë, ky nuk është gjithmonë rasti i duhur. Kur pason ndonjë debat mes një çifti, Gaforret ka të ngjarë të ndihen të lënduar për fjalët e ashpra që kanë thënë para tyre. Pra, ata ka të ngjarë të tërhiqen në guaskën e tyre për të qetësuar veten. Veçimi i tyre madje mund t’i bëjë ata të ndërpresin marrëdhënien. Por ata janë komunikues të mirë dhe kjo e tregon në mënyrën se si ata përfundimisht e kuptojnë dhe kërkojnë falje.

Luani

Luanët shpesh shmangin konfliktet me partnerin ose partneren e tyre. Kjo ndodh për shkak se ata po zgjedhin të qëndrojnë të heshtur dhe t’i japin fund marrëdhënies në vend që të pranojnë marrëzitë e tyre. Sidoqoftë, ato piqen ngadalë me kalimin e kohës. Dhe nëse e kuptojnë se kanë plagosur dashurinë e tyre të kaluar, ata janë të shpejtë për të kontaktuar ish-in e tyre për të kërkuar falje në një mënyrë të vërtetë dhe emocionale. Kërkimi i faljes mund të zgjasë disa muaj apo edhe vite, por qëllimi i tyre përfundimtar është që të gjithë të kenë qartësi të plotë mbi situatën dhe të vazhdojnë përpara. Shpesh është tepër vonë për të riparuar dëmin e shkaktuar në romancën e tyre, Luani është megjithatë i përulur dhe dëshiron të korrigjojë gabimet. Kjo përsërit faktin se Luanët janë njerëz të përkushtuar dhe të kujdesshëm që do të bëjnë gjithçka për të mos lënduar dikë në të njëjtën mënyrë dy herë! Kjo ndonjëherë përmirëson shanset e tyre për t’u rikthyer së bashku me ish-partnerin ose partneren e tyre në të ardhmen.

Virgjëresha

Kjo shenjë e tokës është e aftë në punën e saj dhe e dhembshur në jetën personale. Megjithatë, Virgjëresha ndonjëherë e ka të vështirë t’i shohë gjërat nga këndvështrimi i partnerit të tyre ndonjëherë. Ato mund ta shohin një situatë fatkeqe dashurie si gabim të partnerit të tyre, në vend që ta quajnë atë një fat të keq që i dha fund marrëdhënies së tyre. Ata do të kalonin të gëzuar jetën pa e kuptuar se humbën dikë që i adhuronte. Megjithatë, kalimi nëpër ulje-ngritje të ndryshme në jetë shpesh e ndryshon një Virgjëreshë duke i dhënë më shumë kontekst për gjërat. Kur ta kenë këtë qartësi, Virgjëresha do të thërriste me nxitim ish-in e tyre, edhe nëse është mesnatë, për të ndarë të gjithë historinë e asaj që ndodhi nga këndvështrimi i tyre. Ata gjithashtu do të shtjellojnë se përse kanë gabuar.