A mendoni se buka vetëm mund të hahet? Nëse mendoni kështu, patjetër që po bëni një gabim të madh. Kjo është për shkak se ju mund ta përdorni bukën për një sërë gjërash të tjera.

Harrojini lotët gjatë copëtimit të qepëve: Kjo mund të duket qesharake, por funksionon! Është një mënyrë tjetër që do t’ju ndihmojë në pastrimin e tyre, pas asaj që i qëron në pak minuta.

Vendosni një copë bukë të thatë në gojë, duke lënë një pjesë të vogël jashtë buzëve. Arsyeja sepse kur prisni qepën është për shkak të sulfateve që çlirohen gjatë prerjes. Buka thith gazin dhe pastron ajrin për ju.