Vjen momenti i shumëpritur. Ulesh, e arratisur nga mendimet dhe e gjithë bota. Urinon në paqe derisa ndjen diçka që s’shkon.

Urina jote bie erë. Kjo përsëritet disa herë, derisa mendimet të çojnë kudo. Cili është shkaku i aromës së pakëndshme?!

Në fakt ka shumë, kështu që fillojmë!

1. Mund të jesh e/i pahidratuar.

2. Ke ngrënë diçka që ka pasur aromë të fortë.

3.Sapo pive kafe.

4.Mund të kesh një infeksion në traktet urinare.

5. Ke diabet dhe thjesht s’e di.

6. Gurët në veshka janë një tjetër shkak.

7. Je shtatzënë!

8. Ose duke ovuluar.

9. Je duke u kuruar me ilaçe.