Peshqit

Në radhë të parë, ndër më të ndjeshmit, mund të gjejmë vetëm shenjën e Peshqve. Njerëzit e lindur nën këtë konstelacion janë përgjithësisht të mirë, të ëmbël, jashtëzakonisht delikatë në shpirt. Shpesh ata duhet të gjejnë strehë në botën e tyre të brendshme, sepse e shohin realitetin e zymtë të padurueshëm. Dhimbja e të tjerëve është gjithashtu një burim i vuajtjeve të mëdha për ta.

Gaforrja

Vendi i dytë për shenjën më emocionale të Zodiakut! Padyshim që ndjeshmëria e saj është absolutisht ekstreme dhe ajo i përjeton të gjitha emocionet me thellësi të madhe. Gaforrja do të dëshironte vetëm të shihte njerëz paqësorë dhe të shëndetshëm përreth tyre.

Peshorja

Shenja e Peshores është shenja më empatike e Zodiakut. Dhe perceptimi i gëzimit, dhimbjes, qëllimeve të të tjerëve, mund të jetë vetëm një shenjë e ndjeshmërisë së madhe. Për më tepër, ndjenja e lindur e drejtësisë e bën atë të marrë gjithmonë anën e të përulurve dhe të pambrojturve.

Akrepi

Po, në “katet e sipërme” të renditjes sonë të shenjave më të ndjeshme të zodiakut, ne gjejmë Akrepin. Ai është i pajisur me një ndjeshmëri të madhe, por është i kujdesshëm për të mos e zbuluar atë. Pak njerëz e dinë brishtësinë dhe ëmbëlsinë e tij delikate.

Virgjëresha

Shenja e Virgjëreshës pëlqen të japë një imazh të fortë dhe efikas të vetvetes, por ka shumë më tepër prapa përsosmërisë së dukshme. Ekziston një ndjeshmëri që disa vështirësi dhe që përpiqet të mbrojë me çdo kusht.

Binjakët

Të shoqërueshëm dhe e ndritshëm, shenja e Binjakëve ka tendencë të anashkalojë ndjeshmërinë. Të lindurit e kësaj shenje preferojnë të përjetojë emocione, të jenë të lumtur dhe të shijojnë jetën. Por kur ajo shfaqet pothuajse me shumicë fillon e qara e një shenje që ende ka brishtësinë e saj.

Luani

Mbreti i pyllit sigurisht është i pajisur me një personalitet të fortë, guxim dhe dinjitet të madh. Ai sigurisht i jeton thellë emocionet e tij, por ka vetëkontroll të shkëlqyeshëm mbi to. Është e rrallë ta shohësh atë të lëkundur!

Demi

Në radhë mes shenjave më të ndjeshme, jemi mësuar ta shohim Demin si një shenjë të fortë, këmbëngulëse dhe mjaft kokëfortë. Ndjeshmëria e tij është me të vërtetë e fshehur mirë dhe shfaqet në raste shumë të rralla. Demi jeton vetëm brenda emocioneve të tij më të thella.

Shigjetari

Shenja e Shigjetarit tregon pak ndjeshmëri sepse është mësuar të dobësojë dhe lehtësojë edhe situatat më të dhimbshme. Ato që do të kërkonin më shumë takt… ose heshtje. Dhe këtu ajo që mund të përcaktohet si një virtyt, në rrethana të caktuara bëhet një defekt.

Dashi

Një frymë e lirë, në lëvizjen e përjetshme, spontane dhe instiktive. Shpesh ai nuk bën pauzë për të reflektuar mbi atë që fjalët ose qëndrimet e tij mund t’u shkaktojnë të tjerëve. Nxiton shumë për të jetuar!

Bricjapi

Shenja e Bricjapit, si Virgjëresha, pëlqen të japë një ide të fortë dhe efikase për veten. Pak bujë, pak komplimente, ndjeshmëria e tij shfaqet rrallë dhe vetëm tek njerëzit që i konsideron të denjë për besimin e tij.

Ujori

Ujori është një shenjë shumë e përqendruar në vetvete. Në emocionet, vuajtjet ose problemet e tyre. Kjo e bën atë të shkujdesur nga të tjerët.