Një nga pikat më të rëndësishme kur bëhet fjalë për udhëtimet ajrore është të informoheni për çdo përditësim. A është vonuar fluturimi juaj? Nuk ka? Në cilën hyrje është? Sa do të zgjasë?

Pra, për të pasur përgjigje për çdo pyetje në lidhje me fluturimin dhe biletën tuaj, në vend që të kërkoni në aeroport dhe të pyesni punonjësit, mund të bëni këshillën e mëposhtme shumë të thjeshtë.

Ky hak specifik erdhi nga TikTok dhe ju tregon se si mund të gjurmoni informacionin tuaj të fluturimit përmes kartës së imbarkimit.

Dhe si mund të bëhet saktësisht kjo?

Për të filluar, ju hapni kamerën dhe trokitni lehtë mbi të dhënat tuaja të fluturimit nga karta e imbarkimit. Më pas do të shihni ‘opsionet e fluturimit’ në celularin tuaj, të cilat nëse trokisni mbi të do t’ju tregojnë kohëzgjatjen e fluturimit, kohën e nisjes dhe më shumë, së bashku me një hartë që tregon fluturimin në kohë reale. Për më tepër, ju jep mundësinë të shtoni kartën e imbarkimit në portofolin tuaj Apple.

Shikoni videon në detaje për të kuptuar hakimin: