Një 30-vjeçar ende i paidentifikuar mësohet se ka sulmuar me thikë një burrë të martën rreth orës 16:20 në një apartament në Vjenë-Meidling.

Policia u alarmua të martën për britmat për ndihmë nga një apartament në Vjenë-Meidling. Një burrë (30, avokat i shtetit: Shqipëri) me gjurmë gjaku në trup, por pa lëndime të dukshme u pa në shkallë, shkruan vienna.at.

Një burrë i dytë, gjithashtu 30-vjeçar është gjetur me një plagë me thikë në shpinë para shtëpisë. I plagosuri ka marrë ndihmë urgjente mjekësore nga shërbimi profesional i shpëtimit të Vjenës dhe është dërguar në spital. Nuk ka asnjë rrezik për jetën.

Në banesë u gjet arma e dyshuar e vrasjes, një thikë. Sipas gjendjes aktuale të hetimeve, 30-vjeçari, zyrtar shtetëror shqiptar dyshohet se ka sulmuar 30-vjeçarin tjetër.

Ai u arrestua përkohësisht dhe u dërgua në burg me urdhër të prokurorisë publike të Vjenës. Zyra e Policisë Kriminale të Vjenës, dega jugore, mori përsipër hetimin. I plagosuri do të merret në pyetje gjatë ditës së sotme.