Personi që shini në foto është Astrit Terolli, 55-vjeçari që përdhunoi një vajzë të mitur në Tiranë.

Policia informoi se Terolli ka kryer marrëdhënie seksuale me forcë me një 11 vjeçare.

Astrit Terolli ishte shoku i babait të vajzës dhe ka shkuar në banesën e saj, ku ajo ka qenë e vetme.

Duke përfituar se në banesë nuk ndodheshin prindërit e vajzës, Astrit Terolli ka detyruar të miturën të kryej me forcë marrëdhënie seksuale.