Menjëherë pas incidentit të Berishës i cili u godit nga një person I veshur me të kuqe në turmën me njerëz, në podiumin e demokratëve, janë ngjitur disa gra.

Gratë ishin veshur me të zeza, dhe kënduan një këngë dedikuar djemve të cilët janë larguar jashtë nga Shqipëria të cilat nuk po shihen me ta.

Pjesë nga video: