Gazeta Shqip

Gazeta Shqip është një nga mediat kryesore informuese në Shqipëri dhe në hapësirat shqipfolëse në botë. Pjesë e grupit “Top Media” ajo u botua për herë të parë e printuar më 13 Mars 2006, paralelisht edhe në tregun “e virgjër” online në Shqipëri.

Me zhvillimet teknologjike, mbas 3000 botimesh, Gazeta Shqip mbylli versionin e saj të printuar në Korrik të 2016 për të vazhduar informimin e saj online duke qënë një prej portaleve më të ndjekur e më të besuar për lexuesit brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë.

Me misionin për të thënë gjithmonë të vërtetën, Gazeta Shqip numëron mbi 20 milionë klikime në muaj duke qënë në Top 5 faqet informative më të klikuara në Shqipëri.