Kristiano Ronaldo së bashku  me shokun e skuadrës, Sadio Mane kanë veshur rrobat  tradicionale për të festuar kulturën e Arabisë Saudite.

Në një video të publikuar në faqen zyrtare të klubit, ata shfaqen duke përdorur shpata dhe kërcyer së bashku. “Të gjithë së bashku. Për një flamur. Ne ëndërrojmë dhe arrijmë”, është mbishkrimi i videos.