Dani Alves vazhdon të shtojë ditë burg, pasi u arrestua në fillim të vitit, i akuzuar për përdhunimin e një gruaje të re në një klub nate në Barcelonë më 30 dhjetor.  Futbollisti brazilian përpiqet të përshtatet me jetën e tij të re pas hekurave, teksa pret që të zhvillohet gjyqi, ndërsa ka vizita ‘të rralla’ nga familja dhe miqtë e tij.

Ndërsa shumë menduan, se këtë të dielë ish-gruaja e tij, Joana Sanz, do ta vizitonte sërish brazilianin (ndoshta për t’u marrë me më shumë çështje të divorcit të tij), e vërteta është se e vetmja vizitë që mori Alves, ishte ajo e mikut të tij të ngushtë, Bruno Brazili.

Shumë serioz dhe diskret, shoku i Alves, shkoi në burgun Brians 2 në Barcelonë dhe pasi u takua me lojtarin, heshti para pyetjeve të gazetarëve që u grumbulluan në portat e burgut.

Bruno Brasil, mbështetësi besnik i futbollistit, nuk komentoi informacionin, se Dani është përshtatur në mënyrë perfekte me jetën e tij në burg dhe është bërë një lloj idhulli për pjesën tjetër të të burgosurve, me të cilët luan futboll dhe ata që firmosin fanela dhe marrin autografe që ai kërkojnë për të afërmit e tyre.

Kështu, Dani Alves duket se i ka qëndruar një mbështetje e madhe e mikut të tij Bruno Brasil, sidomos kur vetë Joana Sanz ka vendosur të zhduket edhe në sfondin mediatik dhe të largohet nga rrjetet sociale, duke pasur parasysh ngacmimet mediatike të cilave ajo pretendon se i nënshtrohet.

Kush është Bruno Brasil, miku i pakushtëzuar i Dani Alves?

Shefi i kuzhinës Bruno Brasil është bërë mik i pakushtëzuar i Dani Alves. Kjo vizitë braziliane është filmuar këtë fundjavë, duke u larguar nga burgu i Brians 2, pasi kishte vizituar futbollistin. Por kjo nuk ka qenë hera e vetme që ai ka ardhur për të vizituar mikun e tij.

Bruno ishte përgjegjës për marrjen e Joana Sanz në aeroport dhe për ta çuar në vizën e parë që pati me Alves, gjë që duket se tregon se ai është një mbështetje e madhe për  familjen Alves.

Por ka edhe më shumë: Bruno Brasil do të ishte miku, që shoqëronte Dani Alves në klubin e natës Sutton në Barcelonë natën kur ndodhi përdhunimi i dyshuar. Në deklaratën e vetë viktimës, i referohet një burri që ishte me miqtë e saj, ndërsa ajo dhe futbollisti ishin në banjë, ku do të kishte ndodhur sulmi seksual.

Më vonë, shefi i kuzhinës do të kishte kontaktuar një nga shoqëruesit e viktimës përmes Instagramit për t’i ofruar ndihmën e tij dhe për t’u thënë se, për çdo gjë që kishin nevojë, kishin adresën e tij.