Cristiano Ronaldo është gati të padisë Juventusin për të marrë 19.5 milionë eurot që bardhezinjtë nuk i paguan pas marrëveshjeve që përfunduan në syrin e hetimit federal.

Ronaldo nuk nënshkroi kurrë “marrëveshjen plotësuese” të njohur gjithashtu si “Karta e Ronaldos” pavarësisht se agjenti Nogueira kishte dhënë miratimin e tij në një shkëmbim email me drejtorin sportiv të atëhershëm Paratici.

Marrëveshje e transkriptuar nuk arriti kurrë te duart e CR7, i cili tani mund të vlerësojë përdorimin e kartës për veprime ligjore kundër klubit që nuk e ka paguar. Ndoshta duke mbështetur edhe nga procesverbali i mbledhjes së shtatorit 2021, gjatë të cilit Agnelli sugjeroi të mos e ndiqte dhe të priste që ai të ngrinte çështjen nëse ishte i interesuar, shkruan “La Repubblica”