Të shohësh makina në ditët e sotme është më se e natyrshme por kur sheh një makinë të Formula 1 nuk është.

Kjo pamje e pazakontë ka ndodhur në një autostradë që përshkon Republikën Çeke, në të cilën një shofer, i cili po udhëtonte në njërën prej këtyre rrugëve u ndesh, asgjë më shumë dhe asgjë më pak, se sa me një Ferrari klasik të Formula 1.

Shoferi i makinës që filmoi pamjet iu përkushtua ndjekjes së këtij mjeti të veçantë për kilometra të tëra. Pavarësisht se video qarkullon në rrjetet sociale, policia çeke nuk ka mundur të identifikojë shoferin e këtij Ferrari.

Mendohet se i njëjti pilot, i cili së fundmi ka drejtuar këtë makinë të Formula 1 në rrugët e Republikës Çeke, e ka bërë këtë veprim edhe në një rast tjetër. Kjo ka ndodhur në vitin 2019 dhe as atëherë shoferi nuk është mund të identifikohej nga policia.