Cristiano Ronaldo ka vendosur të rrezikojë dhe të vazhdojë karrierën e tij larg Europës. Al Nasrs dhe Arabia Saudite tashmë është shtëpia e superyllit portugez dhe familjes së tij.

Ronaldo mund të jetë përshtatur mirë me ligën saudite, por familja e tij dhe veçanërisht fëmijët e tij nuk janë përshtatur. Siç deklaroi së fundmi partnerja e Cristianos, një nga fëmijët e tyre është rrahur në shkollë nga një shok klase.

“Në shkollë ka raste që goditen dhe nuk mbrohen. Një ditë më parë erdhi një nga fëmijët e mi i cili ishte rrahur, hyri në shtëpi dhe filloi të qajë dhe të thërrasë “mami”. E mora për dore dhe i thashë se çfarë po ndodhte, ‘Më goditi një fëmijë’, m’u përgjigj.”- deklaroi ajo.