Boksieri shqiptar Roberto Bakaj, ka arritur edhe një fitore. Ai e ka mposhtur kundërshtarin e tij Ajubi, me knock-out. Dueli u zhvillua në Bochum të Gjermanisë.

Pas fitores, boksieri shqiptar ka vendosur plisin në kokë.

Siç shihet në pamje, ai në pjesën e majtë të gjoksit e ka tatuazh shqiponjën “dykrenare”, simbol i identitetit kombëtar.

Shkodrani, deri tani ka 9 duele të zhvilluara dhe nga to, të gjitha i ka të fituar.

Më herët shqiptari kishte pasur një ndeshje edhe me një boksier serb, të cilin e kishte hedhur në dysheme.