Ditët e fundit tema kryesore në qarqet futbollistike anembanë botës ishte largimi i Lionel Messit nga Paris Saint-Germain, kështu që tifozët ishin shumë të interesuar se ku do të shkonte pasi ishin disa opsione, megjithatë ai padashje ose me dashje dha një indicje nëpërmjet këtij lajmi.

Në internet është shfaqur një informacion që eliminonte të gjitha dyshimet dhe jepte indicjet e të ardhmes së tij. Bëhet fjalë për një pronë të re që Messi ka blerë.

Përkatësisht, gjatë karrierës së tij të pasur, Messi fitoi disa qindra milionë euro, ndërsa një pjesë të parave i ndau për të blerë një apartament luksoz në Miami dhe për këtë pronë shpenzoi 7.3 milionë dollarë, një shifër që është në kufijtë e të pabesueshmes.

Apartamenti ndodhet ne katin e nëntë të pallatit luksoz Regalia Miami dhe ka nje siperfaqe prej 5515 m2.

– Messi në Miami? Familja e Lionel Messit sapo e bleu këtë apartament për 7.3 milionë dollarë – shkruhet në botimin “FOS”.