Luis Enrique paralajmëroi me shaka Ferran Torres se nëse ai planifikon të ketë një fëmijë me vajzën e tij Sira Martinez, ai nuk do të shkelë kurrë më në fushë!

Kur u pyet për mendimet e tij nëse Ferran Torres vendosi të festonte me gishtin në gojë që simbolizon pritjen e një fëmije, menaxheri i Spanjës lëshoi një paralajmërim me shaka.

Ai tha: “Nëse Ferran Torres shënon një gol dhe feston me gishtin e foshnjës në gojë, unë do ta ul menjëherë në stol dhe ai nuk do të shkelë më kurrë në një fushë futbolli”.

Ferran Torres është në një lidhje me Sira Martinez, e cila është vajza e menaxherit të tij, Luis Enrique.