Gentjan Muça futbollisti që kandidoi për deputet në listat e Partisë Demokratike nuk arriti do të futet në Kuvend pasi nuk ka siguruar votat e nevojshme.

Në listat e partive të mëdha në zgjedhjet e 25 prillit, u vunë re emra të ndryshëm nga fusha të ndryshme. Në listën e Partisë Demokratike nuk munguan as futbollistët.

Një ndër futbollistët e njohur është, Gentja Muça, i cili kandidonte për deputet në Tiranë. Por ajo nuk arriti që të futet në Kuvend pasi nuk ka siguruar votat e nevojshme.

Në përfundim të numërimit në Tiranë, Muça ka arritur të sigurojë vetëm 2026 vota. kujtojmë se ish-mbrojtësi i Tiranës dhe aktualisht lojtari i Prishtinës në Kosovë, renditej i 28 në listën e demokratëve të kryeqytetit.