Në Kuvendin e Shqipërisë do të ketë deputetë të cilët kanë marrë edhe vetëm 669 vota preferenciale.

Të renditur në pozicion të sigurtë në listën e partisë dhe të pakërcënuar nga pasuesit poshtë listës fituese, për shkak se nuk arriten të thyejnë herësin, më poshtë po listojmë 20 kandidatët me më pak vota që do jenë pjesë e parlamentit.

Në listën e 10 më të pavotuarve janë edhe Monika Kryemadhi e Najada Çomo.

120. ISMET BEQIRAJ PS 2,391
121. KLODIANA SPAHIU PS 2,333
122. LINDITA METALIAJ PD-AN 2,328
123. TATIANA PIRO PS 2,270
124. ZHENI GJERGJI PD-AN 2,197
125. MONIKA KRYEMADHI LSI 2,129
126. ALFRED RUSHAJ PD-AN 2,077
127. MESILA DODA PD-AN 2,071
128. ALBAN XHELILI PS 2,000
129. ERMONELA VALIKAJ PS 1,961
130. FLUTURA AÇKA PD-AN 1,793
131. MONIKA KRYEMADHI LSI 1,771
132. SORINA KOTI PD-AN 1,622
133. ARBI AGALLIU PD-AN 1,484
134. NAJADA ÇOMO PS 1,400
135. EMILJA KOLIQI PD-AN 1,364
136. ERALDA BANO(TASE) PD-AN 1,295
137. GLEDIS ÇELIKU PSD 949
138. ERISA XHIXHO LSI 936
139. VANGJEL DULE PD-AN 725
140. GERTJAN DEDA PSD 669

Gazeta SHQIP