Raporti i Kryeministrave, Edi Rama dhe Albin Kurti, duket se nuk ka gjetur përmirësim as në momente të vështira

Disa kritikë shqetësohen se trauma e të jetuarit veçmas nga familjet e tyre do të jetë më e keqe sesa rreziqet e të mbeturit aty ku janë